Blog

Huiskamerrestaurant Logement 1818

Het vorige ‘Huiskamerrestaurant’ was een groot succes. Twee dagen waren we volgeboekt en hebben we genoten van de aanwezigheid van alle gasten. Tijd voor een nieuwe editie!

Op 28 en 29 maart is Logement 1818 weer geopend als restaurant. Deze keer doen we het iets anders. Bij elke gang krijgt u een drankje. Dus liefhebbers voor bier en frisdrank zijn ook van harte welkom. Uiteraard zal de wijn ook gewoon vloeien en worden de glazen bij elke gang vol geschonken met een bijpassende wijn. 

Geniet in een intieme en gezellige setting in de sfeervolle eetkamer van het voormalige Pastorie van een 4-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen, biertje of frisdrank. Tijdens deze avond gaat Els met haar team, dat een passie deelt voor eten, zorgen dat er smakelijke gerechten worden geserveerd.

Op 28 maart verwelkomen wij u graag om 19.30 uur en starten we met een aperitief en amuse. Op 29 maart openen we de deuren wat vroeger en verwachten we u om 17.30 uur. Ook dan staan we klaar met een aperitief en amuse.

Inschrijven kan hier. Graag via het contactformulier inschrijven en vermelden dat het om het ‘Huiskamerrestaurant’ gaat. Hier kunt u het aantal personen, voorkeur voor een datum en eventuele allergieën doorgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen.

€50,- p.p. inclusief 4-gangen verrassingsmenu, aperitief, amuse, bijpassende wijnen, bier of fris, tafelwater en koffie of thee. Beschikbaarheid is voor maximaal 20 personen. De betaling kan worden voldaan op de avond zelf bij Logement 1818 met pin of contant.

Wijnproeverij ‘Winters Wild’

De tweede wijnproeverij is een feit! Samen met Monsieur Merlot hebben we weer een succesvol weekend achter de rug. Op 17 en 18 januari hebben de gasten genoten van 5 mooie wijnen met bijpassende hapjes. Het thema van de avond was wild. Uiteraard delen we de wijnen met jullie en de spijs die daarbij is geserveerd.

  1. Panamera, California Chardonnay geserveerd met een stokbroodje met ree-paté, pistache en dadels.
  2. San Marzano, Gran Trio Rosso geserveerd met een salade van hertenham, appel, vijgen, rode ui, walnoten en balsamico dressing.
  3. Cascina Ghercina, Piemonte DOC Barbera Appassimento geserveerd met een wild stoofpotje van ree, hert en zwijn.
  4. Vignobles Vellas, Pays d’Oc IGP Cabernet Sauvignon, Blend 99 geserveerd met lams-rack en risotto.
  5. Cascina Ghercina, Moscato d’Asti DOCG geserveerd met een taart van mango bavarois en banketbakkersroom.

De wijnen kun je via https://monsieurmerlot.nl/ bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om bij de volgende wijnproeverij aan te sluiten. Informatie delen wij dan via Facebook, de website en de nieuwsbrief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Logement 1818? Bijvoorbeeld een wijnproeverij, high tea, bruiloft, vrijgezellenfeest, etc. Neem dan contact met ons op en we spreken graag met je af om mee te denken. Afhankelijk van het aantal personen bieden wij verschillende arrangementen en evenementen. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

Wijnproeverij ‘Winters Wild’

Na het succes van de wijnproeverij ‘Summertasting’ organiseren Logement 1818 en Monsieur Merlot een proeverij met een winters tintje. Geniet in een intieme en gezellige setting in de sfeervolle eetkamer van het voormalige Pastorie van 5 wijnen met bijpassende hapjes. Het thema is dit keer ‘Winters Wild’. Laat u verrassen door geselecteerde wijnen van Monsieur Merlot, welke perfect passen bij de komende knusse en donkere maanden, en wildspijs van Logement 1818.

Op 17 en 18 januari verwelkomen wij u graag om 19.30 uur.

Inschrijven kan hier. Graag via het contactformulier inschrijven en vermelden dat het om de wijnproeverij gaat. Hier kunt u het aantal personen, voorkeur voor een datum en eventuele allergieën doorgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen.

€37,50- p.p. inclusief 5 wijnen, bijpassende hapjes en tafelwater. Beschikbaarheid is voor maximaal 20 personen per avond. De betaling kan worden voldaan op de avond zelf bij Logement 1818 met pin of contant.

Latest news

Categorieën

Archieven