• Logement 1818

    Wat anderen over ons zeggen

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Tuinkamer, met uitzicht over de prachtige achtertuin

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Voorkamer, met uitzicht over hartje Bakel, genietend van rust

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Wat anderen over ons zeggen

by Evelien, NL on Logement 1818
Bron: Bookimg.com, 27 oktober 2021

Personeel:10
Netheid:10
Plaats:10
Faciliteiten:10
Comfort:10
Waar voor je geld:10
Extra categorieën
Bedclassificatie: 10

Algemene beoordeling: 9

by Ger, NL on Logement 1818
Bron: Booking.com 25 oktober 2021

Personeel 10
Netheid 10
Plaats 10
Faciliteiten 10
Comfort 10
Waar voor je geld 10

Algemene eindbeoordeling 9

by Bouwmans on Logement 1818
Heerlijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Wij kwamen om te relaxen, een dagje zonder kids en even bijkomen. Nou dat is gelukt! Verbleven in het 'Appartement'. Fijn gezeten in de aparte zitkamer en heerlijk geslapen in het luxe bed. Alles was tot in de puntjes verzorgd, alles heel compleet en ook zeer netjes en schoon. Alsof alles nog nieuw was! Ook het ontbijt was heerlijk en top verzorgd door Els, het ontbrak nergens aan.

Verbeterpunt(en):
Een achtergrondmuziekje in de ontbijtzaal tijdens het ontbijt was extra geweest. En omdat alles zo goed verzorgd was gaat zoiets als dit opvallen: de sleutelhanger van de kamersleutel. Als die ook nog een luxe uitstraling krijgt past het helemaal bij de sfeer van de gehele bed en breakfast.

by Wim & Janneke de Vos on Logement 1818
Fantastisch !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Het is er heel schoon. Een goed bed, minibar in de kamer. Fantastisch ontbijt. Gastvrije mensen.

Negatieve ervaringen:
-

by Hanneke Romijn on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Vorig weekend 2 nachtjes in deze b en b geslapen. De eigenaren waren zeer gastvrij en niets was hen teveel! Mooie kamer met uitstekende badkamer. Op de kamer stonden ook koffie en thee faciliteiten en een ijskastje met wat drankjes. 's morgens kregen we een zeer uitgebreid ontbijt.

Negatieve ervaringen:
-

by Ina Oomen on Logement 1818
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

by Roxtaad, Ro on Logement 1818
Everything was good !
Bron: Booking.com 17 oktober 2021

Positief:
Everything. The hosts were amazing. We felt very welcomed. A very clean place, excellent beds, good breakfast and on top of that, a free mini bar. We will definitely come back next time.

Negatief:
--

by Erik van Osenbruggen on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Bij aankomst stonden de eigenaren ons al enthousiast op te wachten. We waren verbaasd over hoe mooi het pand is ingericht en afgewerkt. Echt een hele hoge standaard! Het appartement had een uitstekend bed en een mooi zitgedeelte. Ook hier de hoge standaard afwerking. Een gevulde minibar bij de prijs inbegrepen en een heerlijk ontbijt. Op de tweede dag werden we verrast met een heerlijk appeltaartje Wat wil je nog meer? We komen zeker een keer terug, we hebben genoten!

Verbeterpunt(en):
Toegangsdeur tot appartement heeft glas waardoor je naar binnen kan kijken. Een dichte deur of iets voor de ramen zou een aanbeveling zijn.

by Ellen on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Met vier vriendinnen ons jaarlijkse 'meiden-weekend' gevierd in Logement 1818 in Bakel: wat een prachtig pand en ontzettend aardige en gastvrije eigenaar en eigenaresse! We waren onder de indruk van het mooie pand en niet te vergeten de zeer smaakvolle inrichting. Er was een klik met de gastheer en vrouw, ontzettend leuk, gezellige gesprekken met hen. En een fantastisch ontbijt! In één woord GEWELDIG, wij komen zéker terug!!

Verbeterpunt(en):
Niets te bedenken.

by Gert, NL on Logement 1818
Kan niet beter
Bron: Booking.com, 13 oktober 2021

Kan niet beter.

Positieve ervaringen:
Warm welkom, prachtige ruime kamer met mooie badkamer, voortreffelijk ontbijt. Kan niet beter.

Negatieve ervaringen:
-

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
Red ik niet in dit vakje te schrijven

Verbeterpunt(en):
Ik weet ze niet

by N. Bromet on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, oktober 2021

Positieve ervaringen:
De B&B is zeer mooi ingericht, gezellig en modern. Alles is er, een koelkastje met gratis drankjes, een goed bed, fijne douche, rituals bad producten, goed ontbijt en ruime parking

Negatieve ervaringen:
-

by Anoniem on Logement 1818
Alles beviel
Bron: Booking.com 29 september 2021

Positieve ervaringen:
Alles beviel ons wel

Negatieve ervaringen:
Geen negatieve dingen

by Pieter, NL on Logement 1818
Prachtig Huis, Mooie Kamers En Goede Verzorging
Bron: Booking.com 2 oktober 2021

Positieve ervaringen:
We hadden een mooie ruime kamer, van alle gemakken voorzien. De koffie en de voorziening was handig en er was voldoende. En het ontbijt was elke morgen voortreffelijk. Het werd ons erg naar de zin gemaakt. Een mooi verblijf met een persoonlijke touch….

Negatieve ervaringen:
De trap was voor een zware koffer wel wat lastig.

by Mirjam on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:

Voor de 2e keer met ons gezin in het appartement verbleven, dit voldoet aan alle wensen, chocolaatje, gevulde minibar, rituals in de badkamer, dat zijn toch die extra luxe details die het compleet maken. Ook was alles zeer schoon en het ontbijt heel goed verzorgd!

by Natascha on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen
Ontzettend genoten in de B&B!
Alles is perfect daar! Het is schoon, netjes, mooi ingericht! De gastvrouw is ontzettend vriendelijk en zorgt overal voor, wij zijn absoluut niks te kort gekomen!

Wij kom heel graag nog een keer terug!

Verbeterpunt(en)
Geen verbeter punten! Alles is perfect

by Natascha Moor, NL on Logement 1818
Alles Tot In De Puntjes Geregeld !
Bron: Google Business Profile, 26 september 2021

Alles is tot in de puntje goed geregeld! Heerlijk geslapen, mooie en schone kamer, ontbijt was ook heerlijk!

Vriendelijk gastvrouw.

Zeker de moeite waard om hier te overnachten!

by Yolande on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
Goed uitgangspunt voor fietstocht
Attente gastvrouw
Smaakvol ingericht

Negatieve ervaringen:
-

by Annelies, NL on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Booking.com 20 september 2021

Positieve ervaringen:
De meer dan fijne gastvrijheid

Negatieve ervaringen:
Zou het echt niet weten

by Pim, Edith, Yves, Jarmo en Giulia van Leeuwen Uit Bergen nh on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Persoonlijke emailbericht van de fam. van Leeuwen d.d. 20-9-2021

17 t/m 19 september voortreffelijk geslapen en verzorgd in het Logement 1818 in Bakel. Met onze zonen en schoondochter tot in de puntjes verwend met een spectaculair ontbijt. Prachtige goed geoutilleerde kamers. Genoten van de tuin met eekhoorn en koffie. Een schoolmeester zou hier een 10 geven, maar het is een 11 waard. Zeer gastvrij, warm en hartelijk, een rustgevende plek ter voorbereiding voor een familiehuwelijk in de omgeving. Klasse.

by Robert on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
Great hotel, recommendable. I have never seen such nice people and friendly atmosphere anywhere. Very comfortable conditions

Verbeterpunt(en):
Nothing to improve, everything at the highest level.

by Monique Wedekind on Logement 1818
Heerlijk
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
B&B met veel aandacht interieur. Mooi overdekt zitje in de tuin

Negatieve ervaringen:
-

by Berend.NL on Logement 1818
Fantastisch !!
Bron: Booking.com 6 september 2021

Positieve ervaringen:
Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie kamer en een voortreffelijk ontbijt. Parkeren op eigen terrein was ook fijn.

Negatieve ervaringen:
Niets

by Fam. Boef on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
klantvriendelijk
maken waar waarvoor ze staan
ontbijt werkelijk perfect
behulpzaam voor onze blinde zoon
100% aanrader ook bij familie en vrienden

Verbeterpunt(en):
n.v.t. 100% aanrader ook bij familie en vrienden.

by Martin Cremers, NL on Logement 1818
Topverblijf, uniek en fantastisch
Bron: Booking.com, 4 september 2021

Positieve ervaring:
Alles was formidabel, de kamer super mooi, extreem netjes en schoon, bijzonder aardige eigenaren, top ontbijt en ook nog eens een goed gevulde koelkast. De locatie in het gezellige dorp en met een mooie tuin met veel mogelijkheden om te zitten/relaxen.

Negatieve ervaring:
Niets!

by Arno, NL on Logement 1818
Mooi Pand
Bron: Booking.com, 1 september 2021

Mooi pand, schitterend gerenoveerd. Gratis gebruik van de minibar.

by Kate Wilson.nl on Logement 1818
Perfect !
Bron: Booking.com, 30 augustus 2021

Positieve ervaringen:
Logement 1818 is mooi en comfortabel, ontspannend en gastvrij. Els en Jos maakten ons verblijf zo'n geweldige ervaring met een geweldig ontbijt en avondtraktaties. We hielden van onze tijd daar.

Negatieve ervaringen:
Er was niets om niet van te houden

Aanvullend bericht:
Thank you so much for such a lovely stay in your wonderful property. We are already missing our beautiful rooms. We hope to visit again soon. With best wishes from Kate, John, Niamh and Mairin

by Ellen Neeft, NL on Logement 1818
Fantastisch logement
Bron: Booking.com, 28 augustus 2021

Positieve ervaringen:
Heerlijke gezellige kamer, met een fantastisch bed en de douche was zeer comfortabele, lekkere handdoeken, föhn, alles was er. Prachtige omgeving echt top. Een uitgebreid ontbijt en tussendoor Els ook nog een heerlijke cheescake gebakken met bosvruchten. Lieve en super aardige mensen, Jos en Els.

Negatieve ervaringen:
Er viel niet echt iets tegen , alleen het prullenbakje had van ons iets groter gemogen.

by Bert & Anja on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Hele mooie accommodatie. Er zijn goede bedden, alles was super schoon en het ontbijt was uitgebreid en lekker.
De accommodatie ligt aan een doorgaande weg (bij een rotonde) waardoor er redelijk veel verkeer passeert.

Verbeterpunt(en)
-

by Anonymous on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

by Jan Kempers on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Naar onze mening kan men zich geen beter verblijf wensen dan Logement 1818 te Bakel.

Verbeterpunt(en)
Niet kunnen ontdekken.

by Annet, NL on Logement 1818
Fantastiche locatie gelegen in een mooie omgeving waar je goed kunt wandelen en fietsen
Bron: Booking.com 23 augustus 2021

Positief:
Ontbijt was prima. Voornamelijk een brood ontbijt.

Negatief:
Misschien voor mensen die geen brood eten wat meer yoghurt, muesli, zaden en pitten.

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Hele verblijf

Verbeterpunt(en)
Echt geen

by SanenFrans, NL on Logement 1818
Prachtig verzorgde B&B
Bron: Booking.com, 19 augustus 2021

Prachtig verzorgde B&B

Positief:
Sfeervolle ruime en zeer schone kamer met een fijne badkamer en een heerlijk bed in een prachtig pand. Een minibar waar je gratis gebruik van kon maken, dus we hebben 's avonds een lekker wijntje genuttigd in de gezellige zithoek. Heerlijk ontbijt, met aandacht voor de eigenaresse. Op 5 minuten rijden van golfbaan ´de Stippelberg`, dus na een dagje golf was dit een heerlijke ´thuiskomer` ! Parkeerplaats op eigen terrein. We komen zeker nog een keertje terug!



Negatief:
Niets

by Elise on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

In één woord: geweldig! Mooie kamers, heerlijk ontbijt, gastvrije eigenaren.

by Lia, NL on Logement 1818
Kamers zijn prachtig, superlekker ontbijt!
Bron: Booking.com, 15 aug. 2021


Positief:
Kamers zijn prachtig, superlekker ontbijt! Gezellige gastvrouw & gastheer. Niets opdringerig en erg vriendelijk


Negatief:

Totaal geen op- van voorstellen.

by Abel de Vries on Logement 1818
We hebben ontzettend genoten hier!
Bron: Google My Business, 14 aug. 2021

We hebben ontzettend genoten hier! Jos en Els zijn fantastische l, zeer gastvrije hosts. Het ontbijt was heerlijk, de locatie prachtig (met een heerlijk ruime tuin) en vlakbij de natuur! We kregen zelfs een heerlijk zelfgebakken appeltaartje. Alleen maar lof. Een absolute aanrader!

by Gerbert, NL on Logement 1818
Uitstekend appartement, heerlijk, fijne mensen, leuke verrassing gehad.
Bron: Booking.com, 14 aug. 2021

Uitstekend appartement, heerlijk, fijne mensen, leuke verrassing gehad.

Positief:
Heerlijk ontbijt, perfect gehouden met aangegeven voedselallergieën en prima stille kamer. Het verrassende appeltaartje was de kers de taart. Prachtige kamer met oude details en houten balken van honderden jaren oud!



Negatief:
Om eerlijk te zijn viel er niets tegen.

by Anita, nl on Logement 1818
Fantastisch En Erg Schoon En Mooi!!
Bron: Booking.com, 11 aug. 2021

Fantastisch en erg schoon en mooi!!

Positief:
Fantastische gastvrouw en gastheer, alles was tot in de puntjes geregeld, we raden deze b&b van harte bij iedereen aan. Wij komen zeker terug.



Negatief:
Helemaal niets.

by Aad, nl on Logement 1818
Fantastisch En Brandschoon
Bron: Booking.com, 4 augustus 2021


Positieve ervaringen:
Fantastisch en brandschoon appartement Gastvrije gastheer en gastvrouw Heerlijke bedden en prima ontbijt Gratis minibar De zelfgebakken appeltaart die op onze kamer klaarstond toen we terugkwamen



Negatieve ervaringen:
Werkelijks niks, alles was voortreffelijk

by Monique, NL on Logement 1818
Bovenkant !
Bron: Booking.com 2 augustus 2021


Positief:
Prachtig gebouw, prima kamers, prima ontbijt en prima gastheer-en vrouw. Het ontbrak ons ​​aan niets!



Negatief:
Senseo was niet erg warm meer.

by Rudolf Moojen on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Alles, maar dan ook álles was perfect! Op de kamer een mini bar met wijn bier etc. Helemaal gratis! Dat spreekt Nederlanders aan. Mooie tuin waar je heerlijk kan zitten. Super ontbijt.

Verbeterpunt(en)
Absoluut géén verbeterpunten. Blijf zo doorgaan.

by Karin Hofman on Logement 1818
Wij hebben genoten
Bron: Google My Business, 1 augustus 2021

Wij hebben genoten !!! - Jos en Els zijn uitstekende gastheer en gastvrouw -Prachtig appartement , smaakvol ingericht en brandschoon - Heerlijke bedden - Gratis minibar - Prima ontbijt - De heerlijke versgebakken appeltaart die bij terugkomst op onze kamer stond. - De tips voor fietsroute's etc. Kortom een plek om zeker weer een keer terug te komen. Bedankt Jos en Els voor een heerlijk verblijf.

by Aart v.d. Berg on Logement 1818
Zeer gastvrije mensen
Bron: Google My Business, 30 juli 2021

Zeer gastvrije mensen. Zeker aan te raden

by Ronald, nl on Logement 1818
PRachtig, PRACHTig En PRACHTIG
Bron: Booking.com 25 juli 2021


😊Heerlijk ontbijt, mooie kamer, prachtige locatie. Eigenaren willen "alles" wel voor je doen.



😒Dat we weer naar huis "moesten?"

by Diana on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, juli 2021

Positieve ervaringen
Goed ontvangen met onze motoren en word nagedacht om deze veilig op slot te stellen . Genieten van de mooie Tuin. Heerlijk geslapen. Fantastisch ontbijt. Voldaan weer op de weg met onze Motoren .

Verbeterpunt(en)
Geen

by Jan Schakelaar on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, juli 2021

Positieve ervaringen
Voortreffelijk b&b met bijzonder plezierige eigenaren.

Negatieve ervaringen

Geen

by Jeroen Bruinsma on Logement 1818
Prachtig pand op een prima locatie
Bron: Google My Business, 8 juli 2021

In een prachtig pand op een prima locatie in het pittoreske Bakel tref je deze B&B, waar je vriendelijk wordt ontvangen en in de watten gelegd tot je weer naar huis gaat (of moet). Fraaie tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven na een bezoek aan de Peel bijvoorbeeld. Veel te zien en te doen in de omgeving, stijlvolle kamers en heerlijke bedden. De dag begint bij Logement 1818 met een uitgebreid en heerlijk ontbijt, voor wie wil overnachten in dit deel van Brabant is dit een geweldige plek!

by Pawel, Pl on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Booking.com, 5 juli 2021

Voortreffelijk.

by Shirley, NL on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Booking.com 5 juli 2021

Fantastisch !

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!

Hanneke & Rolf’s-Hertogenbosch