Klik hier om te boeken

Arrangementen

Golfarrangement

De golfliefhebber kan terecht bij Golfbaan Stippelberg. In een bosrijke omgeving geniet u tijdens het golfen van een prachtig uitzicht en de rust. Wilt u uw verblijf combineren met een dagje golfen ? Golfbaan Stippelberg biedt diverse arrangementen. Via de link   Arrangementen – Golfclub Stippelberg – Gemert-Bakel (golfbaan-stippelberg.com) kunt u kiezen uit diverse arrangementen. Bij elk arrangement zit een 18 holes greenfee, drankje en een hapje.

U kunt natuurlijk ook zonder arrangement op basis van een greenfee een rondje golf spelen.

Bruidsarrangement

Na een vreugdevolle dag vol liefde en fijne mensen om u heen wilt u uiteraard uw huwelijksnacht in luxe doorbrengen. Dat kan bij ons! We zorgen dat onze kamer voor u geheel in stijl gereed is gemaakt met een fles Cremant de Bourgogne om met z’n tweeën te proosten. In de ochtend verzorgen we een uitgebreid champagne ontbijt.

Door de karakteristieke details in het pand is dit een unieke locatie die u niet snel zult vergeten. Zoals dat hoort bij een huwelijksnacht. Voor deze speciale avond bieden we dan ook het appartement aan zodat u alle luxe en privacy heeft die u dan verdient.

  • Welkom met een fles bubbels
  • Luxe overnachting
  • Uitgebreid champagne ontbijt

€ 125,- per nacht

Lees verder …

Arrangement naar wens

Heeft u specifieke wensen? We stellen graag een compleet arrangement op maat voor u samen. Denk hierbij aan een verblijf met vriendinnen met een dag invulling, familieweekendje met een leuke activiteit of vriendenweekend met een bierproeverij. We stemmen het graag met u af zodat u een onvergetelijk verblijf tegemoet gaat.

Op basis van de activiteit of dag invulling doen we een prijsvoorstel. Wij denken graag met u mee en dragen verschillende opties aan voor activiteiten. Wij werken samen met lokale ondernemers en samen zorgen wij dat u een onvergetelijke dag beleeft.

  • Overnachting
  • Leuke activiteit
  • Ontbijt

Vanaf € 95,- per nacht

Lees verder …

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!