• Logement 1818

    Appartement, met zitkamer voor extra comfort

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Over Logement 1818

In 1818 is de voormalige Pastorie gebouwd in het oudste dorp van Noord-Brabant, Bakel. Dit imposante gebouw stond midden in het dorpshart met daarachter een pittoresk bakkershuisje. Inmiddels is het pand een rijksmonument. In de Bed & Breakfast hebben we de oude elementen van die tijd zoveel mogelijk terug laten komen. Bij binnenkomst valt meteen de vloer op die gelegd is met de originele zware, zwarte tegels. De deuren en vensterluiken in de kamers zijn een echte eyecatcher en laten details zien van oude elementen. Door bij de verbouwing een combinatie te maken van deze oude elementen met moderne invloeden willen we Logement 1818 de luxe en imposante uitstraling geven dat past bij zo’n statig pand.

Wie zijn wij

Wij zijn Jos en Els en samen zijn wij in 2019 dit avontuur aangegaan. Enkele jaren daarvoor kwam het pand te koop te staan en zagen we de kans om een Bed & Breakfast te beginnen. Iets waar we eigenlijk al vaker over hadden gesproken. Dit was de kans om mooi te wonen en gasten te ontvangen.

Beiden houden we van het bourgondische leven en om dit te delen en vieren met anderen. Lekker samen eten, samen drinken en kletsen. Binnen of buiten, het maakt niet uit. Zolang we dit met anderen kunnen doen, genieten wij. Met een achtergrond in de catering (Els) is gastvrijheid ons welbekend. Wij zorgen graag voor mensen en stellen ze op hun gemak. Koken is daarbij een passie (Els). Wijn, onlosmakelijk verbonden met spijs, hoort hier bij en daar ligt ook zeker onze interesse (Jos). Met onze collectie wijnen proeven we graag met anderen tijdens een etentje of gesprek.

In onze vrije tijd gaan wij graag naar de golfbaan, maken we een wandeling of gaan we fietsen. U kunt bij ons dan ook goed terecht voor tips!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Logement 1818.

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!