Klik hier om te boeken

Logement 1818 voor de zakelijke gast

Door de rust, service en het comfort is Logement 1818 uitermate geschikt voor zakelijke gasten om te overnachten in stijl. Met het bekende ‘Brainport’ en andere grote bedrijven in de nabijheid is dit een perfecte uitvalsbasis voor zowel een kort als een lang verblijf. Bent u van plan om langer te verblijven? Wij gaan graag met u zitten met een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor een vergadering met een klein gezelschap bieden wij de perfecte setting. Door de huiselijke sfeer voelt een dag werken als een dag relaxen. U wordt gastvrij verwelkomt met koffie of thee met iets lekkers. Uiteraard is dit uit te breiden naar wens.

Kamers

Alle kamers bij Logement 1818 beschikken over een en-suite badkamer waardoor u geniet van volledige privacy. Dat is wel zo prettig na een dag hard werken. Toch nog even de laptop erbij om nog wat weg te werken? Met gratis Wi-Fi heeft u altijd toegang tot het internet. Voor ontspanning hebben wij een (smart)TV op alle kamers. In de ochtend zorgen wij dat er een gezond en goed vullend ontbijt klaar staat om de dag goed te beginnen. Voor de vroege vogels met haast maken wij het ontbijt 2Go klaar.

Bij de Bed & Breakfast is parkeergelegenheid op het terrein. Hier kunt u uw auto parkeren zonder ver te hoeven lopen naar parkeerplaatsen. Op loopafstand bevindt zich een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Vergaderen

Voor kleine groepen tot maximaal 10 personen hebben we de mogelijkheid om een ruimte te huren.

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!