• Logement 1818

    Wat anderen over ons zeggen

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Tuinkamer, met uitzicht over de prachtige achtertuin

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Voorkamer, met uitzicht over hartje Bakel, genietend van rust

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Wat anderen over ons zeggen

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Wederom in de watten gelegd

Verbeterpunt(en)
Echt geen

by Maysa, nl on Logement 1818
Ons verblijf was super, niks op aan te merken. Verwachtingen zijn overtroffen.
Bron: Booking.com: 15 april 2021


Positief:
Samen met mijn vriend hebben we daar verjaardag onze gevierd. De locatie was top, vriendelijk personeel, super mooie kamers, voortreffelijk ontbijt en enorm hygiënisch (wat voor ons erg belangrijk is).
Negatief:


Eigenlijk hadden wij niks wat tegen viel. Wij hebben erg van ons verblijf genoten. Niks op aan te merken.

by Mark, nl on Logement 1818
Luxe !
Bron: Booking.com: 11 april 2021


Positief:
De luxe uitstraling in het appartement, een heerlijke geur in de badkamer. Maar bovenal het comfort van een tv kamer en slaapkamer. Heerlijke kleuren zijn er gebruikt waardoor je je gelijk op je gemak voelt en rustgevend werkt! Netflix, YouTube en een tv waarop je programma's terug kan kijken. Op zaterdag avond een vers gebakken brownie als extra van de gastvrouw en alles in de minibar is inclusief! Deze b & b is alles en een beetje meer!



Negatief:
Als ik dan iets moet bedenken zeg ik de glazen deur naar de overloop, daar zou ik zelf voor een dichte deur gekozen hebben. Wanneer je uit de slaapkamer naar de tv loopt, zou je in de praktijk iemand uit de andere kamer kunnen zien .... Wat niet gebeurd is trouwens!

by Maaike, Nederland on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Wat een verwennerij bij Logement 1818. Prima bedden, uitgebreid ontbijt, een mooie kamer en gezellige onderonsjes met Els en Jos. Op 1ste paasdag heeft Els voor ons gekookt, heerlijk. Wij hadden fietsen(elektrisch) gehuurd, en een leuke tocht(via fiets knooppunten ANWB) gereden.
Deze B &B is een aanrader.

Verbeterpunt(en)
Geen

by Debbie, NL on Logement 1818
Deze Accommodatie Is Een Pareltje, Ga Hierheen!
Bron: Booking.com: 5 april 2021


Wát een kadootje was het om hier te verblijven: alles klopte! Prachtige accommodatie op een leuke plek. We werden hartelijk ontvangen, wát een gastvrijheid. Wij komen hier zeker terug! :)


Er viel niets tegen!

by Geert Schonenburg on Logement 1818
Toplocatie
Bron: Google My Business, 4-4-2021




Toplocatie Gastvrije eigenaren


by Cindy Bakker on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Zeer mooi, schoon, gastvrij. Van alle gemakken voorzien. Er lijkt op niets bezuinigd te zijn.

Verbeterpunt(en)
Nvt

by Fam. Krabben on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Prachtig pand, gastvrije eigenaren, geweldig schone, mooi ingerichte kamers met fijne bedden en wat lekkers bij aankomst en in de minibar.
Ook het ontbijt was heerlijk!
Hier word je echt in de watten gelegd.
Als wij weer in de buurt zijn gaan we zeker weer hierheen.

Verbeterpunt(en)
Rijd voorzichtig het erf op, er is een soort van bobbel tussen de stoep en de parkeerplaats waardoor lage auto's snel de 'bobbel' raken.

by Mirjam van den Hout on Logement 1818
Een dikke tien !
Bron: Facebook 28 maart 2021

Wij verbleven in het appartement, het was zó mooi, fris en schoon ! Heerlijke bedden en aan alles gedacht. De Extraatje, de service en het luxe ontbijt, een dikke tien !

by Jolanda Steinbusch on Logement 1818
Super Gastvrij
Bron: Facebook, 21 februari 2021

Super gastvrij, heerlijk ontbijt en een overheerlijk 3-gangen diner !

Ruime kamers

by Rob van Nes on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Fijne kamer, goed bed, heerlijke badkamer.
Heerlijk ontbijt
Enorme gastvrijheid

by Elisabeth on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
Heerlijk en schoon appartement en van alle gemakken voorzien. Aardige en attente gastvrouw.
Heerlijke ‘versnapering’ bij aankomst. Aan alles is gedacht! Verse bloemen op de kamer.
Mooi oud pand wat van top tot teen is gerestaureerd.

Verbeterpunt(en)
Geen

by Balt van Rijn on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Een adres dat je eigenlijk geheim wil houden omdat het zo goed is dat je bang bent dat anders te veel mensen er heen willen en het daarom altijd vol is.
Wij waardeerde erg de duidelijke zorg en aandacht voor alles. Het was helemaal af.

by Roel van Iersel on Logement 1818
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
Zou er wel willen wonen

Verbeterpunt(en)
Geen

by Raymond Steffen on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
Ontzettend mooie verbouwde B&B. Zeer vriendelijk echtpaar..alles klopte. In deze Tijd gezorgd voor een Corona proof diner! Geweldig.
Kamer was perfect, bed is zeer goed, gevulde koelkast was inclusief, ontbijt zeer uitgebreid met verse jus.

Verbeterpunt(en)
Ga zo door!!!

by S.R., nl on Logement 1818
Fantastisch Verblijf Voor Twee!
Bron: Booking.com: 14 maart 2021


Ons verblijf in Logement 1818 was fantastisch. Fijn contact met de logementhouders. Ze waren erg attent en konden goede tips geven over de omgeving. Kamer was zeer fijn. Het ontbijt was heerlijk met veel keuzes en lekker fruit. Extra glas verse jus d'orange was ook geen punt. Wijn of bier bij het eten hoorde er ook gewoon bij en er was ook wijn en bier beschikbaar al klaarstaan in de kamer. Het was voor ons een heerlijk en welkom uitje. Locatie is top in het midden van het centrum. Alles op loopafstand beschikbaar. Mooi wandelgebied dichtbij. We hadden eten besteld bij de Gouden leeuw (om de hoek). De zalm en het biefstuk waren ook verrukkelijk. Ik kan iedereen aanraden om hier te verblijven!


Alles was goed!

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
In alles mee gaand en mee denkend

Verbeterpunt(en)
Zou t echt niet weten.

by Miranda Dekker on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
Top Klasse en iedere Euro dubbel en dwars waard. Els en Jos hebben het pand prachtig gerenoveerd, aan alles is gedacht, er lag zelfs een nieuwe tandenborstel voor als je hem zelf vergeten was. Deze eigenaren zijn enorm gastvrij, we kregen zelfs een heerlijke zelfgemaakte punt kwarktaart na onze afhaalpizza aangeboden. Appartement met extra slaapkamer was top en comfortabel. Het ontbijt was luxe, uitgebreid en heerlijk. In alles merk je dat Jos en Els het runnen van de B&B liefde en passie doen

Verbeterpunt(en)
GEEN

by Annemiek on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; maart 2021

Positieve ervaringen
Heerlijk verblijf, mooie kamer, schoon en comfortabel. Lekker bed en goed ontbijt. Een aanrader!

Verbeterpunt(en)
Geen

by Marcin Szczecina, Poland on Logement 1818
Wonderful place, super nice owners, highly recommended.
Bron: Google My Business, 26-02-2021

Wonderful place, super nice owners, highly recommended.

by Jolanda on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; februari 2021

goede ontvangst, heerlijk ontbijt en een mooie slaapkamer/badkamer!
Alles van RITUALS.......echt genieten.

by Julia, NL on Logement 1818
Fantastisch En Gastvrij Verblijf
Bron: Booking.com: 21 februari 2021

Heerlijk ontbijt gehad, stijlvol ingerichte kamers en ontzettend gastvrij

by Robert Hinz, Poland on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; februari 2021

Excitable hotel owners, very comfortable conditions, rooms equipped at the highest level, food better than in restaurants. A hotel for the most demanding.

Nothing to improve. Everything at the highest level.

by Luuk van Moorsel on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast.nl; februari 2021

Redelijk nieuw b&b, alles was perfect zuiver, bedden sliepen erg goed en eigenaren waren vriendelijk

by Rutger Franke on Logement 1818
Schoon, chic, prachtig pand, perfect uitgebreid ontbijt.
Bron: Booking.com: 14 januari 2021

Schoon, chic, prachtig pand, perfect uitgebreid ontbijt.

by Ivo, Nederland on Logement 1818
Beste prijs-kwaliteitverhouding als u op zoek bent naar een ontspannen en rustige plek
Bron: Booking.com: 8 januari 2021

Deze plek is alles wat je wilt van een bed and breakfast. Een prachtig gebouw, prachtig ingerichte kamers, inclusief gratis koffie, frisdrank een whine, super vriendelijk personeel, de schoonste badkamers, bedden van hoge kwaliteit en een fantastisch ontbijt. Ik adviseer deze plek aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen verblijf in een rustige omgeving in een klein stadje. En de prijs voor dit alles is belachelijk laag.
Er was niets wat we niet leuk vonden. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om ons verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

by John, NL on Logement 1818
Jos En Els Zijn Super Gastvrij
Bron: Booking.com: 29 december 2020

Jos en Els zijn super gastvrij en hebben oog voor detail. Hun B&B is een juweeltje in een prachtig gerenoveerde voormalige pastorie in het hartje van Bakel. Aan alles is gedacht tot aan een gevulde koelkast op je kamer. Met veel plezier hebben wij hier 2 nachten geslapen en genoten van de met smaak ingerichte ruimtes. Laat je verassen. Van harte aanbevolen.

by Robert, Polen on Logement 1818
Super hotel *****
Bron: Booking.com 13 december 2020

Heel aardige eigenaren.

by Rinske Huisman on Logement 1818
Op en top luxe
Bron: Facebook: 1 oktober 2020

Op en top luxe.
Prachtige kamers
Mooie accommodatie
Centraal voor golfers die een weekend Stippelberg en Het Woold willen spelen.
Warm ontvangst en verblijf door Els en Jos die ons enorm in de watten hebben gelegd.
Wij komen absoluut terug👍

by Annelize den Broeder on Logement 1818
Ontzettend mooie B&B
Bron: Facebook: 30 oktober 2020

Ontzettend mooie B&B.
Heel stijlvol ingericht, werkelijk alles klopt! Hartelijke ontvangst, niets is teveel voor eigenaresse. Heerlijk ontbijt. Gezellige ligging middenin het dorp Bakel en ook dicht bij het bos.
Genoten en komen zeker nog een keer terug

by Laura Neame on Logement 1818
Our room was spotlessly clean, beautifully decorated, comfy bed with tea and coffee making facilities
Bron: Facebook: 4 maart

My husband and I stayed last month. Our room was spotlessly clean, beautifully decorated, comfy bed with tea and coffee making facilities.
We even had a fridge with complimentary drinks and a bottle of red & white wine.
The breakfast was delicious with lots to choose from.
We will definitely be making a return trip. The owners should be very proud.

by Karin Bijleveld on Logement 1818
Wij waardeerden de behulpzaamheid en gastvrijheid van B&b houders Jos en Els
Bron: Facebook: 24 mei

Wij waardeerden de behulpzaamheid en gastvrijheid van B&b houders Jos en Els. Ze runnen een stijlvolle b&b met nette ruime kamers. De b&b ligt aan een rotonde bij de.ingang van het dorp Bakel vlakbij bii horeca, winkels, kerk en vele andere voorzieningen. Fiets -en wandelpaden, bos en golfresort zijn vlakbij.

by Fera van de Mortel on Logement 1818
Prachtige kamers en badkamer, heel erg sfeervol ingericht en een zeer comfortabel bed
Bron: Facebook: 18 juni 2020

We moesten onverwacht voor een uitvaart naar Nederland toe. Gelukkig konden we in Logement 1818 (het appartement) terecht. Prachtige kamers en badkamer, heel erg sfeervol ingericht en een zeer comfortabel bed. Een minibar gevuld en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten (prijs inclusief). Een schaaltje met lekkers. Wauw, ongekend.
Het ontbijt was elke ochtend zeer toereikend en tot in de puntjes verzorgd met verse ingrediënten uit eigen tuin.
We hebben ons echt 'thuis' gevoeld en komen graag nog eens terug als we weer eens in Bakel e.o. moeten zijn.
Onze complimenten voor en aan de loyale gastvrouw en gastheer.


Klein verbeterpuntje misschien: Een klimaatbeheersing voor op de slaapkamer op warme dagen omdat, met het raam open slapen geen optie is als je van stilte houdt.

by Maggy Coolen - Kornuijt on Logement 1818
20 sep 2020 overnacht bij Logement 1818 onze huwelijksnacht
Bron: Facebook: 27 september 2020

20 sep 2020 overnacht bij Logement 1818 onze huwelijksnacht. Toen we aankwamen was de kamer versiert en lag er wat lekkers klaar voor ons. Alles was tot in de puntjes verzorgd ook het ontbijt was heerlijk. Een echte aanrader. Het is er prachtig.

by Willemijn de Kruif on Logement 1818
Mooie plek en ontzettend gastvrij ontvangst door Els en Jos
Bron: Facebook: 15 november 2020

Mooie plek en ontzettend gastvrij ontvangst door Els en Jos. Weinig te bedenken wat niet klopt aan deze B&B. Zelfs onze gravelfietsen (met veel modder...) waren schoongemaakt door Jos. Overtreffende trap, al was het volgens hem ‘een kleine moeite’!

by Marius van Lamoen on Logement 1818
Leuk-gezellig-topservice
Bron: Facebook: 26 november 2020

Leuk-gezellig -topservice. geboekt voor diverse Klanten ivm corona alle restaurants dicht, geen probleem voor Els de Gastvrouw We zijn verwent met een super diner , 4 gangen topkwaliteit en vooral super lekker Aanrader pure bedankt Els en Jos voor de service. Ook namens Rainer. Gr Marius

by Roert (Polen) on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Booking.com: 29 oktober 2020

Gast geeft het cijfer 10 op alle onderdelen zonder nadere toelichting.

by Willem on Logement 1818
Erg goed
Bron: Booking.com: 25 oktober 2020

Super fijn (uitgebreid) ontbijt en hele vriendelijke ontvangst

by Ronald on Logement 1818
Super kamer (appartement) en leuke aparte zitkamer met koelkast en een fantastisch ontbijt
Bron: Booking.com: 25 oktober 2020


Pluspunten · Alles





Minpunten · -



by Marieke on Logement 1818
Brabantse luxe en gezelligheid
Bron: Booking.com: 23 oktober 2020

en prachtige kamer waarbij ook voor hapjes en drankjes gezorgd was. Lekker luxe overnacht. Gezellige gastvrouw en gastheer. Een aanrader!

by Marieke België on Logement 1818
Een uniek goed verblijf
Bron: Booking.com: 19 oktober 2020

Alles was uiterst net. De kamer waren ruim en van alle gemakken voorzien. De gevulde minibar en chocolaatjes in de kamer waren een leuke, onvoorziene bijkomstigheid. Zodra de nieuwe maatregel er was dat de restaurants gingen sluiten, kregen we direct een bericht met de vraag of we avondeten bij het verblijf wilden voor een schappelijke prijs. Wat al weer een zorg minder was. En het eten was daarbovenop verrukkelijk! Het verblijf was absoluut de moeite!

by Michiel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Booking.com: 18 oktober 2020


Pluspunten · Prachtige accommodatie, superschoon. Erg gastvrij.





Minpunten · Werkelijk niets.



by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; oktober 2020

Geweldige gastvrouw en gastheer!!!

by Veerle (België) on Logement 1818
Een grote aanrader!
Bron: Booking.com: 4 oktober 2020

Hier eerder al geweest. Een fijn verblijf gehad. Alles was weer prima in orde! Tot ziens!

by Ronald on Logement 1818
voortreffelijk
Bron: Booking.com: 20 september 2020


Pluspunten · ontbijt was voortreffelijk en de kamer was ook super, echt een aanrader





Minpunten · niets



by Vromans on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; september 2020

Prachtige locatie, mooi verbouwde pastorie met oog voor detail.
Schone grote kamer.
Supervriendelijke en aardige eigenaresse!

by Rick on Logement 1818
Zeer goed
Bron: Bed&Breakfast.nl; september 2020

Positieve ervaringen
Het was een heerlijke nacht met een goed bed op een gezellige kamer.
Lekker ontbijt met voldoende te eten en verse producten
Daarnaast hele fijne mensen.

Verbeterpunt(en)
Niet te benoemen

by Thei on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; september 2020

Jos en Els hebben van deze pastorie Een bijzonder mooi en sfeervol verblijf gemaakt. Voor degene die geïnteresseerd is, Jos kan gepassioneerd vertellen over de verbouwing en de historie van het pand.
Els heeft ons verwent met een Heerlijk uitgebreid ontbijt.
Wij waren hier in combinatie met golfen op de Stippelberg en dat gaan we zeker herhalen op deze manier.

by Esther on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Booking.com: 26 augustus 2020

Heerlijk ontbijt, super aardige gastheer en -vrouw, zeer ruime schone kamers

by Monique on Logement 1818
Uitstekende locatie, perfecte gastheer en gastvrouw.
Bron: Booking.com: 22 augustus 2020


Pluspunten · Een indrukwekkend en mooi verbouwd pand op een centrale plek in het dorpje. De eigenaren zijn heel behulpzaam en enorm vriendelijk. Kamer is schoon, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is uitstekend. Het logement heeft een flinke tuin met verschillende leuke zitjes.





Minpunten · Werkelijk niets op aan te merken!



Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!

Hanneke & Rolf’s-Hertogenbosch