• Logement 1818

    Wat anderen over ons zeggen

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Tuinkamer, met uitzicht over de prachtige achtertuin

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Voorkamer, met uitzicht over hartje Bakel, genietend van rust

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Wat anderen over ons zeggen

 by NeLeMi, BE
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 21 februari 2024

Hygiëne: 10 Comfort: 10 Locatie: 7,5 Faciliteiten: 10 Personeel: 10 Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 9

 by Ingeborgh, BE
Gastvrije B&B Die Tiptop In Orde Is !
Bron: Booking.com, 18 februari 2024

Positie e ervaring:
De kamers waren mooi, verzorgd, hygiënisch en afgewerkt met kwaliteitsproducten! Alles in de kamers wat nodig is. Zeer gastvrije mensen en een heel lekker uitgebreid ontbijt.

Verbeterpunten:
geen

 by Karin, NL
Fantastisch !
Bron: Booing.com, 15 februari 2024

Personeel: 10 Locatie: 7,5 Comfort: 10 Faciliteiten: 10 Hygiëne: 10 Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 9

 by Luca, I
We Only Stayed One Night But Wish We Could Have Enjoyed The Warm Atmosphere More. Large Appartment Equipped With Every C
Bron: Booking.com, 13 februari 2024

We only stayed one night but wish we could have enjoyed the warm atmosphere more. Large apartment equipped with every c
Old house, perfectly renovated. Cozy and equipped with every comfort. Indoor parking - Exceptional breakfast, rich and plentiful - very kind and friendly host

 by Annika, DE
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 13 februari 2024

Sehr gutes Frühstück

 by Nail, NL
Perfect Voor Een Kort Uitje !
Bron: Booking.com, 11 februari 2024

Alles was top !

 by Janny, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 10 februari 2024

Positieve ervaring:
De luxe kamer met apart zithoekje was heel fijn. Goed bed,

Verbeterpunten:
Niets

 by Ellis, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 4 februari 2024

Positieve ervaringen:
Lieve gastheer/vrouw, heerlijke bedden, lekkere douche, ontbijt zalig en dusdanig dat lunchen niet meer hoeft, lekker vers fruit en ei. Aanrader!

Verbeterpunten:
Niets

 by Manouk, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 30 januari 2024

Positieve ervaring:
Mooi pand, vriendelijke gastheer en goed ontbijt. Schone kamer en prima bedden.

Verbeterpunten:
Niet echt een leuke/praktische plek om 's avonds een spelletje te spelen. De kamer is echt bedoeld om alleen te slapen en te douchen.

 by Annelies van den Oetelaar, NL
Voortreffelijk !
Bron: Bedandbreakfast, januari 2024

Positieve ervaringen:

De gastvrijheid, de mooie locatie, de mooie kamer waren geweldig ook voelden we ons erg verwend.

 by Ingrid, BE
Aanrader !
Bron: Booking.com, 22 januari 2024

Positieve ervaring:
We zouden een 11/10 geven indien mogelijk. Prachtig gerenoveerd geclasseerd Rijksmonument. Zeer gezellig en warm met veel oog voor detail. De gasten worden enorm goed verwend door Jos en Els. Zeker een aanrader.

Verbeterpunten:
Niks

 by Jacco, NL
Erg Goed !
Bron: Booking.com, 21 januari 2024

Hygiëne: 7,5 Comfort: 7,5 Locatie: 7,5 Faciliteiten: 7,5 Personeel: 7,5 Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5
Algemene beoordeling: 8

 by Laura, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 18 januari 2024

Hygiëne: 10 Comfort: 10 Locatie: 5 Faciliteiten: 10 Personeel: 10 Prijs-kwaliteitverhouding: 10
Algemene beoordeling: 9

 by Sebastian, PL
Voortreffelijk !
Bron: BedandBreakfast.nl, januari 2024

Very clean, tasty breakfast, very nice service, comfortable rooms. I recommend it to everyone

 by Adam, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 8 januari 2024



Positieve ervaring:
Super mooie B&B, hele aardige mensen, allemaal heel netjes en opgeruimd. Uitstekende kamers.





Verbeterpunten:
Helemaal niets!

 by Robin, UK
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 5 januari 2024

Comfortable and stylish, cosy and welcoming. Lovely and generous hosts. Amazing breakfast. Second stay. Looking forward to staying again.

 by Wilma, NL
Fijn Verblijf In Mooie B&B !
Bron: Booking.com 1 januari 2024

De B&B is gevestigd in een mooi pand. Er was een lekker ontbijt en de eigenaren waren erg vriendelijk.

 by Wilma, NL
Fijn Verblijf In Mooie B&B !
Bron: Booking.com, 1 januari 2024

De B&B is gevestigd in een mooi pand. Er was een lekker ontbijt en de eigenaren waren erg vriendelijk.

 by Roberto, PT
Estadia Agradável Num Alojamento Fantástico! (Leuk Verblijf In Een Fantastische Accommodatie!)
Bron: Booking.com, 30 december 2023



Positieve ervaring:
Excelente B&B, quartos muito espaçosos e confortáveis num edifício caraterístico muito agradável, mesmo no centro de Bakel. Lojas e restaurantes a uma curta distância a pé. Os anfitriões são muito simpáticos. O quarto está mesmo totalmente equipado, com frigorífico, possibilidade de fazer café e chá! Tínhamos dois quartos (viajámos com os nossos filhos) e também tínhamos uma sala de estar entre os nossos dois quartos. A cama é muito confortável com roupa de cama de luxo! O pequeno-almoço é muito extenso, com muitos produtos frescos, deliciosos pães frescos, sumo de laranja fresco e café delicioso, a nosso pedido havia a possibilidade de tomar o pequeno-almoço mais cedo. Pena que só pudemos ficar lá 1 noite. Recomendamos este alojamento!
(Uitstekende B&B, zeer ruime en comfortabele kamers in een zeer mooi karaktergebouw, midden in het centrum van Bakel. Winkels en restaurants op loopafstand. De gastheren zijn zeer vriendelijk. De kamer is echt volledig uitgerust met koelkast, mogelijkheid om koffie en thee te zetten! We hadden twee slaapkamers (we reisden met onze kinderen) en hadden ook een woonkamer tussen onze twee slaapkamers. Het bed is zeer comfortabel met luxe beddengoed! Het ontbijt is zeer uitgebreid, met veel verse producten, heerlijke verse broodjes, verse jus d'orange en heerlijke koffie, op ons verzoek was er de mogelijkheid om eerder te ontbijten. Jammer dat we daar maar één nacht konden blijven. Wij raden deze accommodatie aan!)




Verbeterpunten
nada (niets)




 by Yvonne Damoiseaux
Voortreffelijk !
Bron: BedandBreakfast, december 2023

Geweldig mooie B&B

 by Quinta das Piteiras, Portugal
Wat Een Geweldige B&B !
Bron: Google Business, 29 december 2023

Wat een geweldige B&B, karakteristiek pand centraal gelegen in het centrum van Bakel. Eetgelegenheid op loopafstand. Zeer vriendelijke eigenaren. Prachtige sfeervolle ruime kamers van alle gemakken voorzien, ruime badkamer, tv op de kamers, voorzieningen voor koffie/thee. Gevulde koelkast met dranken, flesje wijn, chocolaatjes. Geweldige comfortabele (boxspring) bedden! Het ontbijt was zeer uitgebreid met verse warme broodjes, eitje, verse sap, jammetjes, vers fruit etc. etc. heerlijke koffie! Niet twijfelen gewoon boeken deze B&B!!! 100% aan te raden!

 by Margo, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com 17 december 2023

Hygiëne:10    Locatie: 7,5   Comfort: 10   Faciliteiten: 10   Personeel: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10

 

Algemene beoordeling: 9

 by Corine, NL
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, december 2023

Positieve ervaringen
het is de 2e keer dat ik samen met vriendin hier heb genoten. Dat zegt genoeg, er is niets beters! Alles is hier heerlijk. Gezellig ontvangst, veel privacy, een prachtige, relaxte kamer en een heerlijk ontbijt in de gezellige woonkamer. Els voorziet je van lekkere cappuccino's....ze is heel gastvrij. Wij boeken dit heel graag in combinatie met eten bij een restaurant van Montimar. Dat is ook een geweldige beleving!. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen.

Verbeterpunt(en)
het kan niet beter

 by Ann, BE
Super B&B! Zalig Verblijf Gehad !
Bron: Booking.com, 10 december 2023



Positieve ervaring:
Netjes, heel mooie inrichting, zalig bed, lekker ontbijt, vriendelijke ontvangst, kortom, alles was tot in de puntjes tip top!





Verbeterpunten:
Niks

 by Paul vd Heijden, NL
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, december 2023

Positieve ervaringen
Een fantastisch oud pand, mooi gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Een gezellige sfeer en warme ontvangst van Jos en Els, alsof je elkaar al jaren kent.. Daarbij een fijn bed en een ruime, moderne douche met Rituals producten. Met een vorstelijk ontbijt en en gezellig praatje in de ochtend om het verblijf compleet te maken.. Heerlijk !!

Verbeterpunt(en)
Misschien een paar wegwerpslippers voor in de badkamer.

 by LKunst, NL
Perfect Voor Een Lang Weekend !
Bron: Booking.com 4 december 2023

Prachtige B&B. Zeer mooi pand met strakke kamers, schoon, netjes en opgeruimd allemaal. De service was perfect. We kwamen laat aan, hadden een aantal speciale verzoeken, maar alles kon geregeld worden. Vriendelijke eigenaren met passie voor het werk en trots op wat ze neergezet hebben. Dat zou je ook moeten zijn. Ja, dit is zeker een B&B die wij zouden aanraden. Kamers groot, volledig uitgerust. Zelfs een kamer met aparte slaapkamer/zithoek. Het ontbijt vindt plaats in een gemeenschappelijke ruimte. Sommige mensen vinden het raar om met anderen te ontbijten, maar ja, dat doe je toch in een hotel? De tafel(s) zijn zo opgesteld dat je het gevoel hebt dat je even alleen zit. Al met al een topverblijf!

 by Carla, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com 3 december 2023

Personeel: 10   Hygiëne: 10   Locatie: 10   Faciliteiten: 10   Comfort: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 10

 by Rob, NL
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, december 2023

We zijn er al 2x geweest en worden altijd hartelijk ontvangen door Jos en Els!
De bedden zijn goed en dat is zeker een groot pluspunt!
Ook het ontbijt is altijd heerlijk en verzorgd.

 by Anja, NL
Een Heerlijk Verblijf In Een Prachtige Omgeving !
Bron: Booking.com 29 november 2023



Positieve ervaringen:
Heel hartelijk ontvangst . Geweldige kamer ,schoon en er ontbrak aan niets ,geweldig! Heerlijk ontbijt Ook tijd voor een gezellig praatje. Hier komen we zeker nog eens terug!





Verbeterpunten:
Niets viel tegen. Alles was heel goed verzorgd Een dikke 10 voor alles!

 by Anoniem, BE
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 29 november 2023

Personeel: 10   Hygiëne: 10   Locatie: 10   Faciliteiten: 10   Comfort: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 10

 by Madelon, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 27 november 2023

Alles was top, ontbijt, super kamer, erg aardige gastvrouw en gastheer, echt een 10.

 by Theo, NL
Prachtige B&B, Aanrader!
Bron: Booking.com, 26 november 2023

Prachtige inrichting, aan elk detail is aandacht besteed. Vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt.

 by Martin, CZ
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 25 november 2023

I couldn't enjoy my stay more! It is a beautiful historical building but the interiors are very tastefully renovated. The bed is comfy and the breakfast very rich. The owners are very kind and helped me when I forgot my charger in the room. Thank you a lot and I am looking forward to my next stay here!

 by Tiny, NL
Fantastisch !
Bron: BedandBreakfast.nl, november 2023

Positieve ervaringen
Fijn verblijf gehad dit week-end,
heel gastvrij deze familie.

Verbeterpunt(en)
geen

 by Dick Jansen, NL
Voortreffelijk !
Bron: BedandBreakfast.nl, november 2023

Onze ervaringen met 1818 zijn echt geweldig. Na een hartelijke ontvangst stond de eigenaresse klaar om met ons mee te denken om een oplossing te zoeken en te vinden voor ons probleem. De bedden zijn fantastisch en het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Gewoon een aanrader!!!!!

 by Anoniem
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 13 november 2023

Hygiëne: 10   Comfort: 10 Locatie: 10   Faciliteiten: 10   Personeel: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 10

 by Mario en Marida, NL
Voortreffelijk !
Bron: BedandBreakfast.nl, november 2023

Een week gelogeerd bij Els en Jos, waar we hartelijk werden ontvangen in hun prachtige Bed&Breakfast.
De kamers zijn stijlvol en supernetjes en van alle gemakken voorzien. Aan alles is gedacht, er ontbreekt niets.
Het ontbijt was elke ochtend grandioos en word met aandacht gemaakt. Kortom, een perfecte B&B waar wij de volgende keer weer gaan logeren.

 by Luuk, NL
Top !
Bron: Booking.com 13 november 2023



Positieve ervaring:
Kamer keurig, mensen vriendelijk, mooi pand, heerlijk ontbijt.





Verbeterpunten:
Eigenlijk niets, het is een oud pand wat heel mooi is opgeknapt. Beetje gehorig maar dat is logisch. Van buiten nauwelijks geluid.

 by Frans en Lenie, NL
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, november 2023

Positieve ervaringen
Een heerlijke plek om te verblijven.

Verbeterpunt(en)
Geen

 by Hoffi085, DE
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 9 november 2023

Also ich kann diese Möglichkeit der Übernachtung nur empfehlen. Wir kamen an und waren einfach nur überwältigt über die Lage und den Zustand der Ferienwohnung. Ich habe noch nie so eine saubere und schöne Ferienwohnung gesehen. Von der familiären Atmosphäre ganz zu schweigen. So eine herzliche Begrüßung und Wohlfühlmoment war echt überwältigend. Zimmerausstattung 1+. Man hat geschlafen wie eine Bombe😉 Das zubereitete Frühstück war der Hammer. Hier wird man als Gast noch wertgeschätzt.

 by Francis, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 5 november 2023

Hygiëne: 10   Comfort: 10   Locatie: 10   Faciliteiten: 10   Personeel: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Algemene beoordeling: 10

 by Cindy, NL
Helemaal TOP !
Bron: Booking.com, 3 november 2023

Helemaal geweldig!


Positieve ervaring:
Zeer netjes, van alles voorzien





Verbeterpunten:
Niet van toepassing

 by Montiton, FR
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 2 november 2023

Positieve ervaring:

le confort , le petit déjeuner , l'accueil et les personnes qui tiennent cet établissement tout étaient excellent

 by Ariane, DE
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 30 oktober 2023

Hygiëne: 10   Comfort: 10   Locatie: 10   Faciliteiten: 10   Personeel: 10   Prijs-kwaliteitverhouding: 10   Bedcomfort: 10

Algemene beoordeling: 10

 by Stefan, NL
Top !
Bron: Booking.com, 28 oktober 2023

Mooie luxe schone kamers, goed ontbijt, aardige mensen.

 by Sian, NL
Echt Uitstekend !
Bron: Booking.com, 28 oktober 2023

Precies wat je verlang van een B&B, echt uitstekend!

 by Bart, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 29 oktober 2023

Hygiëne: 10  Comfort: 10 Locatie: 10  Faciliteiten: 10  Personeel: 10  Prijs-kwaliteitverhouding: 10

Bedcomfort: 10

Algemene beoordeling: 9

 by Ed, NL
TOP !
Bron: Booking.com 28 oktober 2023

Positieve ervaringen:


De gastvrijheid en gezelligheid van Jos en Els. Mooi gerestaureerd pand, waar veel liefde in zit.





Verbeterpunten:
Niks

 by Vernooij, NL
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com 26 oktober 2023

Prachtig B&B. Gastvrij ontvangen. Heerlijk ontbijt.

 by Fred 3333, NL
Great Place To Stay !
Bron: Booking.com 23 oktober 2023



Positieve ervaring:
First I want to manage expectations. When I rate 10 it's because it goes over my expectations. It does NOT mean there will be a spa and sauna 😉 That's the case here. The rooms are very nicely decorated. The building by itself is beautiful. There's a big garden. You can park car, motorcycle and bikes inside the property. Breakfast was one of the best ever.


Verbeterpunten:



It's not that we didn't like it but I think it's worth mentioning: The B&B is in a village on a roundabout. Not in the country side. Windows closed (we didn't open them) it's totally quiet. Not much in the village but a restaurant very close. It's simple food but delicious one. I recommend the mixed grill plate with potatoes.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!