• Logement 1818

    Wat anderen over ons zeggen

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Tuinkamer, met uitzicht over de prachtige achtertuin

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Voorkamer, met uitzicht over hartje Bakel, genietend van rust

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Wat anderen over ons zeggen

 by Peter, Nl
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 23 mei 2022

Positieve ervaring:

Mooie bed & breakfast. Pinclean, gastvrije eigenaren, centraal gelegen in centrum, ontbijt goed verzorgd! Fles witte en rode wijn, gratis gevulde minibar, chocolaatjes en zoetigheden, Nespresso koffie en thee. Kortom een ​​aanrader!!



Verbeterpunten:

Eigenlijk niets.

 by R, Nl
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 15 mei 2022

Positieve ervaring:

Alles was fantastisch! Tot in de puntjes verzorgd, afgewerkt, super schoon & zeer sfeervol ingericht. Geweldige tuin met diverse zitjes. Ontbijt was heerlijk, alles vers! De eigenaren waren zeer behulpzaam en gastvrij.


Verbeterpuntenb:

Echt niets!

 by Wilma, Nl
Prima
Bron: Booking.com, 15 mei 2022

Algemene beoordeling: 8

Personeel: 7,5 Hygiëne 10, Locatie 7,5, Faciliteiten 7,5, Comfort 7,5, Prijs-kwaliteitverhouding 7,5, Bedcomfort 7,5

 

 by Paul J.G.M., Italie
Stijlvol En Gezellig Overnachten In Een Monumentaal Pand..
Bron: Booking.com, 12 mei 2022


Positieve ervaring:
Absoluut stijlvolle B&B in een monumentaal pand in het centrum van Bakel. Zeer gastvrije, gezellige ontvangst en drankjes van het huis.. Geslapen in een rustige kamer (achterkant) met comfortabel bed waarbij ook de details kloppen (shampoo van Rituals en een Nespresso machine op de kamer). Daarbij een mooie en grote tuin aan de achterkant met een heerlijk zitje. En 's morgens een feestelijk ontbijt met heerlijke producten wo vers fruit. Al met al een zeer geslaagd verblijf waarbij het stijlvol en Brabants genieten centraal staat..



Verbeterpunten:
Niets

 

 by Linda, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 11 mei 2022


Positieve ervaringen:
Uitgebreid, gevarieerd ontbijt. Vriendelijke eigenaren. Goede service; elke dag bedden opgemaakt, koffie/ drinken in minibar aangevuld, schaaltje bonbons. Minibar bij de prijs in, top geregeld! Na dagje weg, verrast met gebaksschelpje met vers fruit op kamer. Superleuk gebaar! Prachtige kamers.



Verbeterpunten:
Houten vloer, daardoor best gehorig, anderzijds hoort dat bij charmes van oude woning.

 by Christian Wilpshaar
Wat Een Schitterend Verblijf !
Bron: Google My Business, 8 mei 2022

Echt een aanrader zo fantastisch ! Vreselijk lieve mensen en alles tot in de puntjes geregeld en afgewerkt. Alles naar de wens van de gasten. Wij komen zeker nog eens terug.

 by Stas Bosma, Nl
Over De Top !
Bron: Booking.com, 8 mei 2022


Positieve ervaringen:
Ales was goed mooie locatie vriendelijke gastheer en gastvrouw.



Verbeterpunten:
Niets

 by Eric, NL
Tot In De Puntjes Verzorgd In Deze B&B !!
Bron: Booking.com, 3 mei 2022

Goed gedaan!

De B&B is centraal gelegen en goed bereikbaar. De eigenaar besteedt speciale aandacht aan een persoonlijke ontvangst en zorg. Denk aan je kamer. Het is gemakkelijk om te verdwalen in de B & B.

 by Sandra, NL
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 2 mei 2022

Positieve ervaringen:

het ontbijt, gastvrouw en heer, hygiëne

Verbeterpunten:

niks op aan te merken

 by Ilse
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, mei 2022

Alles was tiptop in orde. Mooie, ruime kamers in een prachtig pand en een heerlijk ontbijt. We werden erg gastvrij ontvangen. Kortom, een perfect verblijf!

 by Gorrit, NL
Geweldig Verblijf Met Goede Service En Ontbijt.
Bron: Booking.com, 30 april 2022


Positieve ervaringen:
Ontbijt was goed geserveerd. De gastvrouw en -heer zijn vriendelijke mensen met veel aandacht voor service en zorgen zo voor een comfortabel verblijf De kennis van de omgeving is ook een goede aanvulling op uw verblijf als u niet voor een speciaal doel naar deze locatie bent gekomen. Ze bieden goede informatie voor leuke uitstapjes of fietsroutes voor het geval je ze nog niet had opgezocht voordat je op reis ging.



Verbeterpunten:
We hebben niets gevonden dat beter had gekund.

 by Jos Vreeswijk
Fantastisch !
Bron: Bed&Breakfast, april 2022

Positieve ervaringen
Een fijn B&B in een prachtig (1818) historisch pand. Op loopafstand van het kleine centrum van Bakel, een prima uitvalsplaats voor mooie fietstochten. Gastheer en gastvrouw zijn persoonlijk en vriendelijk en adviseren over fietsroutes, restaurants e.d. Heerlijke zonnige tuin om in te luieren met een glas wijn dat je aantreft in je koelkastje op de kamer. Heerlijk ontbijt met verse eitjes van de kippen uit de tuin. Alles bij elkaar: top!

Verbeterpunten

geen

 by Otto Markus, DE
Es Waren 5 Tolle Tage.
Bron: Google Business Profile, 26 april 2022

Die Wohnung befindet sich in einem alten Pfarrhaus, welche super renoviert und eingerichtet eingerichtet wurde. Für warme Tage gibt es sogar eine Klimaanlage. Das ganze Haus und auch der Garten sind sehr liebevoll eingerichtet mit großem Hang zum Details. Wir haben jeden Tag im Garten etwas relaxt und dort gern Abend's ein Getränk genossen. Auch das Frühstück ist perfekt. Es fehlt an nichts und alles ist super lecker und ebenfalls mit sehr viele Liebe und Mühe zubereitet. Die Gastgeber Els und Jos sind sehr freundlich und nett und jederzeit für Fragen oder ein kleines Gespräch erreichbar. Wir waren mit 2 Erwachsenen und 2 Kinder dort und haben uns jederzeit "Willkommen" gefühlt. Es waren 5 tolle Tage. Wir können das Logement 1818 sehr empfehlen und würden es auch gern in Zukunft wieder buchen.

 by Christiane, België
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 24 april 2022


Positieve ervaring:
Deze b&b is SUPER!!! HEEL aardige mensen, prachtig gebouw, gigantische kamen met alles erop en erop zelfs minibar en koffie en thee voorziening met....klein detail chocolaatje. En dan het ontbijt...in een woord "overvloedig"een VERWENMOMENT NIETS echt en allemaal hagelvers... Deze plaats hangt bovenaan op onze lijst om opnieuw te bezoeken.



Verbeterpunten:
Helemaal niets

 by Ines, De
Absolut Eine Traumhafte Unterkunft!
Bron: Booking.com, 22 april 2022

Wow, das war mal ein Volltreffer! Angefangen von den sehr netten Gastgebern, über extrem stilvolle, saubere en moderne Zimmer, mit super bequemen Betten, bis hin zu einem mega leckern Frühstück! Hier passt einfach alles! Definitiv eine Empfehlung. 👌🏻

 by Martine Driessen
Vijf Sterren !
Bron: Google Business Profile, 16 april 2022

Prachtige, sfeervolle en super schone kamers, een overheerlijk ontbijt en onwijs lieve gastheer en vrouw!!!

 by Henriëtte, Nl
Fantastisch !
Bron: Booking.com, 16 april 2022

Personeel: 10 Netheid: 10 Plaats: 10 Faciliteiten: 10 Comfort: 10 Waar voor je geld: 10 Bedclassificatie: 10

Algemene beoordeling: 9

 by Geert, BE
Voortreffelijk !
Bron: Bookong.com, 15 april 2022

Prachtig pand waar je welkom wordt geheten. Kamer was warm. Heerlijk gevarieerd ontbijt. Heerlijk bed. Privé parkeerplaats bij het pension. Op een half uur van Eindhoven.

 by MP, Nl
Erg Goed !
Bron: Booking.com 14 april 2022

Hygiëne: 10 Comfort: 10 Locatie: 10 Faciliteiten: 10 Personeel: 7,5 Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5

Algemene beoordeling: 8

 by Sirli, Estland
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com 13 april 2022

Alles was perfect! Zeer mooie plek en vriendelijke gastheren.

 by Patricia (Spain)
Algemene Beoordeling: 10
Bron: Booking.com, 10 april 2022

Personeel: 10 Hygiëne: 10 Locatie: 10 Faciliteiten: 10 Comfort: 10 Waar voor je geld: 10

 by Yvonne, CHO
Voortreffelijk !
Bron: Booking.com, 7 april 2022

Positieve ervaring:
Een heel bijzondere plek om te verblijven. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij. Het ontbijt is perfect, zeer compleet en we konden ons afhaaldiner nuttigen in de ontbijtzaal, waar de tafel gedekt was inclusief een biertje en water. Ook het bed is supercomfortabel.

Verbeterpunten:
-

 by Tom Rooijakkers
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, april 2022

Positieve ervaringen:
Zeer gastvrij, brandschoon,heerlijk ontbijt, mooie ligging, prachtig pand.

Verbeterpunt(en):
Geen

 by GB, nl
Prima Accommodatie !
Bron: Booking.com, 1 april 2022

Gastvrije ontvangst door uiterst vriendelijke eigenaren. Heerlijk ontbijt. zeker een aanrader.

Positieve ervaring:
prima accommodatie.

Verbeterpunten:
nvt

 by Gert
Heerlijk !
Bron: Bed&Breakfast, maart 2022

Positieve ervaringen:
Vriendelijke eigenaars. Mooie b&b.

 by Godefrida Richter
Fantastisch !
Bron: Bed&Breakfast, maart 2022

Positieve ervaringen
Hartelijke ontvangst, goed verzorgd ontbijt, drankjes op de kamer incl., sfeervol B&B

Verbeterpunt(en)
Badkamer: haken om wat op te hangen, evt.krukje.

 by J., NL
Bron: Booking.com 21 maart 2022

Personeel: 7,5
Netheid: 10
Plaats: 7,5
Comfort: 10
Waar voor je geld: 10
Bedclassificatie: 7,5

 by Raymond F.C. Steffen
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, maart 2022

Positieve ervaringen:
Voor de 4e keer in Bakel geweest! Zo wil je verwend worden door de gastheer en vrouw! Was weer Top

Verbeterpunt(en):
Geen

 by Jessika, NL
Prachtige Plek. Verwend
Bron: Booking.com 19 maart 2022

Positieve punten:
Prachtige plek

Verbeterpunten:
Niets, super

 by Anita, NL
Nu Nog Enorm Onder De Indruk, Geweldig
Bron: Booking.com, 17 maart 2022

Super geweldige gastvrouw en gastheer We voelden ons zeer welkom en gaan zeker terug

 by Jacob Miedema
Wij Komen Zeker Terug !
Bron: Google Business Profile, 14 maart 2022

Een weekend in Bakel en omgeving, familiebezoek en wandelen in de omgeving, verblijf twee nachten in de Tuinkamer. We waren onder de indruk van de inrichting van het monumentale gebouw (oude pastorie) de perfecte kamers, de ongekende gastvrijheid, de service en het meer dan complete, heerlijke ontbijt. Wij komen zeker terug!

 by Sebastian
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, maart 2022

Positieve ervaringen:
Very clean, great breakfasts, friendly service

Verbeterpunten:
-

 by Frank, DE
Algemene beoordeling: 9
Bron: Booking.com 11 maart 2022

Personeel: 10
Netheid: 10
Plaats: 7,5
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Waar voor je geld: 10
Wifi: 10
Ontbijt: 10
Algemene beoordeling: 9

 by Paul, NL
Extreem Goed !
Bron: Booking.com 13 maart 2022

Positieve ervaringen:
zeer schone, ruime kamers, inclusief minibar met zelfs 2 flessen wijn, veel aandacht van eigenaren, fantastisch ontbijt.

Verbeterpunten:
Niks. Gewoon perfect voor een zeer lage prijs.

 by Martin, NL
Algemene beoordeling: 9
Bron: Booking.com d.d. 13 maart 2022

Personeel: 10
Netheid: 10
Plaats: 10
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Waar voor je geld: 10

 by Frank, DE
Algemene beoordeling: 9
Bron: Booking.com 11 maart 2022

Personeel: 10
Netheid: 10
Plaats: 7,5
Faciliteiten: 10
Comfort: 10
Waar voor je geld: 10
Wifi: 10
Ontbijt: 10
Algemene beoordeling: 9

 by Judith, NL
Zeker Voor Herhaling Vatbaar
Bron: Booking.com 19 februari 2022

Positieve ervaringen:
super mooi opgeknapt monumentaal pand! Fijne kamers en heerlijk ontbijt.
Verbeterpunten:
Niks

 by Lorenzo, Italië
Erg Goed
Bron: Booking.com, 16 februari 2022

Algemene beoordeling: 8
Personeel: 10
Netheid: 7,5
Plaats: 7,5
Faciliteiten: 7,5
Comfort: 7,5
Waar voor je geld: 7,5

 by Liza, NL
Prima Verblijf
Bron: Booking.com 13 februari 2022

Ruime kamers. Was erg schoon en ontbijt was prima. We konden voor de deur (op eigen terrein) parkeren, was erg fijn! Grote, schone douche.

Algemene beoordeling:                                       8

Specificatie:

Personeel:                                                             10

Netheid:                                                                10

Locatie:                                                                   7,5

Faciliteiten:                                                          10

Comfort:                                                               10

Waar voor je geld:                                              10

Bedcomfort:                                                        10

 by Stefan Riezebos, NL
Mooie B&B Met Prachtige Kamer
Bron: Booking.com, 13 februari 2022

Mooie B&B met prachtige kamer, leuke hosts en een uitstekend ontbijt! En als kers op de taart stond er een appeltaartje op ons te wachten toen we terugkwamen van een wandeling 👍

 by Patricia, NL
Bron: Booking.com, 11 februari 2022

Algemene beoordeling:                                         9

Personeel:                                                               10

Hygiëne:                                                                  10

Locatie:                                                                    10

Faciliteiten:                                                             10

Comfort:                                                                  10

Prijs-kwaliteitverhouding:                                   10

 




































 by Bart, NL
Bron: Booking.com 6 februari 2022





Algemene beoordeling                         9
Staf                                                              7.5








Zindelijkheid                                         10








Plaats                                                        10








Voorzieningen                                       10








Gemak                                                      10








Waar voor je geld                                  7.5




 by Twan, NL
Prachtige Kamer
Bron: Booking.com 6 februari 2022

Prachtige kamer met eigen zitkamer in een geweldig gerenoveerd monument

 by Isolde van Meerwijk
Fantastisch !
Bron: Bed&Breakfast, februari 2022

Positieve ervaringen
Het is dat ik eigenlijk weinig reden heb om nog een keer naar Bakel te gaan, maar mócht je naar Bakel gaan, logeer dan hier! Heerlijk gezond ontbijt (yoghurt zonder suiker! Vers fruit! En verse broodjes etc), superschone kamer, fijn bed en alle verzorging die je je kan wensen. Met dank aan de eigenaren voor een heerlijk verblijf.

 by Frank, NL
Super Accommodatie
Bron: Booking.com 31 januari 2022


Positieve ervaringen:
Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Super accommodatie. Sfeervol en schoon.


Verbeterpunten:
Dat je niet gelijk vanuit de B&B de natuur in kunt wandelen. Verder alleen maar positief. Wij komen zeker nog een keer terug.

 by Oliver Bachmann, DE
SPITZEN-UNTERKUNFT
Bron: Booking.com, 27 januari 2022


Positieve ervaringen:
Absolute Spitze die Inhaber sind wundervolle Menschen, die ein Kleinod geschaffen haben. Ausstattung, parkähnlicher Garten, nur 3(!) Zimmer, Getränke auf dem Zimmer frei. Ein Traum - wir kommen unbedingt wieder.



Verbeterpunten:
Alles prima, es gibt NICHTS auszusetzen. Übernachtung/Logis wie bei Freunden.

 by Annette Pasewald
Super Schöne Location.
Bron: Google Business Profile, 26 januari 2022

Geschmackvoll eingerichtet, toll renoviert. Das ehemalige Pfarrhaus ist ein wunderbares Bed & Breakfast geworden mit netten Gastgebern. Hier fehlt es an nichts. Kann ich nur empfehlen

 by Arno, NL
Wij Hebben Een Verwen Weekend Achter De Rug.
Bron: Booking.com 16 januari 2022

Positieve ervaring:

Alles overtrof onze verwachtingen. Mooie accomodatie, vriendelijke gastvrouw, schoon, prima geslapen en een heerlijk vers ontbijt. Alles met veel aandacht verzorgd. Door corona maatregelen konden we gebruik maken van een diner. Ook dit overtrof onze verwachtingen. Bedankt voor de geweldige overnachting.

Negatieve ervaring:

-

 by Govert
Heerlijk !
Bron: Bed&Breakfast, januari 2022

Positieve ervaringen
Zeer fijne en aangename kamer. Zeer mooie locatie. Heerlijk ontbijt!

Verbeterpunten:

-

 by Ewoud, NL
Stijlvol Genieten
Bron: Booking.com, 7 januari 2022

Positieve ervaring:

Comfortabel verblijven in stijlvol gebouw met vriendelijke eigenaren en heerlijk ontbijt!

Verbeterpunten:

-

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!

Hanneke & Rolf’s-Hertogenbosch