• Logement 1818

    Wat anderen over ons zeggen

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Tuinkamer, met uitzicht over de prachtige achtertuin

    Direct boeken
  • Logement 1818

    De Voorkamer, met uitzicht over hartje Bakel, genietend van rust

    Direct boeken

Klik hier om te boeken

Wat anderen over ons zeggen

by Robert on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
Great hotel, recommendable. I have never seen such nice people and friendly atmosphere anywhere. Very comfortable conditions

Verbeterpunt(en):
Nothing to improve, everything at the highest level.

by Monique Wedekind on Logement 1818
Heerlijk
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
B&B met veel aandacht interieur. Mooi overdekt zitje in de tuin

Negatieve ervaringen:
-

by Berend.NL on Logement 1818
Fantastisch !!
Bron: Booking.com 6 september 2021

Positieve ervaringen:
Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie kamer en een voortreffelijk ontbijt. Parkeren op eigen terrein was ook fijn.

Negatieve ervaringen:
Niets

by Fam. Boef on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, september 2021

Positieve ervaringen:
klantvriendelijk
maken waar waarvoor ze staan
ontbijt werkelijk perfect
behulpzaam voor onze blinde zoon
100% aanrader ook bij familie en vrienden

Verbeterpunt(en):
n.v.t. 100% aanrader ook bij familie en vrienden.

by Martin Cremers, NL on Logement 1818
Topverblijf, uniek en fantastisch
Bron: Booking.com, 4 september 2021

Positieve ervaring:
Alles was formidabel, de kamer super mooi, extreem netjes en schoon, bijzonder aardige eigenaren, top ontbijt en ook nog eens een goed gevulde koelkast. De locatie in het gezellige dorp en met een mooie tuin met veel mogelijkheden om te zitten/relaxen.

Negatieve ervaring:
Niets!

by Arno, NL on Logement 1818
Mooi Pand
Bron: Booking.com, 1 september 2021

Mooi pand, schitterend gerenoveerd. Gratis gebruik van de minibar.

by Kate Wilson.nl on Logement 1818
Perfect !
Bron: Booking.com, 30 augustus 2021

Positieve ervaringen:
Logement 1818 is mooi en comfortabel, ontspannend en gastvrij. Els en Jos maakten ons verblijf zo'n geweldige ervaring met een geweldig ontbijt en avondtraktaties. We hielden van onze tijd daar.

Negatieve ervaringen:
Er was niets om niet van te houden

Aanvullend bericht:
Thank you so much for such a lovely stay in your wonderful property. We are already missing our beautiful rooms. We hope to visit again soon. With best wishes from Kate, John, Niamh and Mairin

by Ellen Neeft, NL on Logement 1818
Fantastisch logement
Bron: Booking.com, 28 augustus 2021

Positieve ervaringen:
Heerlijke gezellige kamer, met een fantastisch bed en de douche was zeer comfortabele, lekkere handdoeken, föhn, alles was er. Prachtige omgeving echt top. Een uitgebreid ontbijt en tussendoor Els ook nog een heerlijke cheescake gebakken met bosvruchten. Lieve en super aardige mensen, Jos en Els.

Negatieve ervaringen:
Er viel niet echt iets tegen , alleen het prullenbakje had van ons iets groter gemogen.

by Bert & Anja on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Hele mooie accommodatie. Er zijn goede bedden, alles was super schoon en het ontbijt was uitgebreid en lekker.
De accommodatie ligt aan een doorgaande weg (bij een rotonde) waardoor er redelijk veel verkeer passeert.

Verbeterpunt(en)
-

by Anonymous on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

by Jan Kempers on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Naar onze mening kan men zich geen beter verblijf wensen dan Logement 1818 te Bakel.

Verbeterpunt(en)
Niet kunnen ontdekken.

by Annet, NL on Logement 1818
Fantastiche locatie gelegen in een mooie omgeving waar je goed kunt wandelen en fietsen
Bron: Booking.com 23 augustus 2021

Positief:
Ontbijt was prima. Voornamelijk een brood ontbijt.

Negatief:
Misschien voor mensen die geen brood eten wat meer yoghurt, muesli, zaden en pitten.

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Hele verblijf

Verbeterpunt(en)
Echt geen

by SanenFrans, NL on Logement 1818
Prachtig verzorgde B&B
Bron: Booking.com, 19 augustus 2021

Prachtig verzorgde B&B

Positief:
Sfeervolle ruime en zeer schone kamer met een fijne badkamer en een heerlijk bed in een prachtig pand. Een minibar waar je gratis gebruik van kon maken, dus we hebben 's avonds een lekker wijntje genuttigd in de gezellige zithoek. Heerlijk ontbijt, met aandacht voor de eigenaresse. Op 5 minuten rijden van golfbaan ´de Stippelberg`, dus na een dagje golf was dit een heerlijke ´thuiskomer` ! Parkeerplaats op eigen terrein. We komen zeker nog een keertje terug!



Negatief:
Niets

by Elise on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

In één woord: geweldig! Mooie kamers, heerlijk ontbijt, gastvrije eigenaren.

by Lia, NL on Logement 1818
Kamers zijn prachtig, superlekker ontbijt!
Bron: Booking.com, 15 aug. 2021


Positief:
Kamers zijn prachtig, superlekker ontbijt! Gezellige gastvrouw & gastheer. Niets opdringerig en erg vriendelijk


Negatief:

Totaal geen op- van voorstellen.

by Abel de Vries on Logement 1818
We hebben ontzettend genoten hier!
Bron: Google My Business, 14 aug. 2021

We hebben ontzettend genoten hier! Jos en Els zijn fantastische l, zeer gastvrije hosts. Het ontbijt was heerlijk, de locatie prachtig (met een heerlijk ruime tuin) en vlakbij de natuur! We kregen zelfs een heerlijk zelfgebakken appeltaartje. Alleen maar lof. Een absolute aanrader!

by Gerbert, NL on Logement 1818
Uitstekend appartement, heerlijk, fijne mensen, leuke verrassing gehad.
Bron: Booking.com, 14 aug. 2021

Uitstekend appartement, heerlijk, fijne mensen, leuke verrassing gehad.

Positief:
Heerlijk ontbijt, perfect gehouden met aangegeven voedselallergieën en prima stille kamer. Het verrassende appeltaartje was de kers de taart. Prachtige kamer met oude details en houten balken van honderden jaren oud!



Negatief:
Om eerlijk te zijn viel er niets tegen.

by Anita, nl on Logement 1818
Fantastisch En Erg Schoon En Mooi!!
Bron: Booking.com, 11 aug. 2021

Fantastisch en erg schoon en mooi!!

Positief:
Fantastische gastvrouw en gastheer, alles was tot in de puntjes geregeld, we raden deze b&b van harte bij iedereen aan. Wij komen zeker terug.



Negatief:
Helemaal niets.

by Aad, nl on Logement 1818
Fantastisch En Brandschoon
Bron: Booking.com, 4 augustus 2021


Positieve ervaringen:
Fantastisch en brandschoon appartement Gastvrije gastheer en gastvrouw Heerlijke bedden en prima ontbijt Gratis minibar De zelfgebakken appeltaart die op onze kamer klaarstond toen we terugkwamen



Negatieve ervaringen:
Werkelijks niks, alles was voortreffelijk

by Monique, NL on Logement 1818
Bovenkant !
Bron: Booking.com 2 augustus 2021


Positief:
Prachtig gebouw, prima kamers, prima ontbijt en prima gastheer-en vrouw. Het ontbrak ons ​​aan niets!



Negatief:
Senseo was niet erg warm meer.

by Rudolf Moojen on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast, augustus 2021

Positieve ervaringen
Alles, maar dan ook álles was perfect! Op de kamer een mini bar met wijn bier etc. Helemaal gratis! Dat spreekt Nederlanders aan. Mooie tuin waar je heerlijk kan zitten. Super ontbijt.

Verbeterpunt(en)
Absoluut géén verbeterpunten. Blijf zo doorgaan.

by Karin Hofman on Logement 1818
Wij hebben genoten
Bron: Google My Business, 1 augustus 2021

Wij hebben genoten !!! - Jos en Els zijn uitstekende gastheer en gastvrouw -Prachtig appartement , smaakvol ingericht en brandschoon - Heerlijke bedden - Gratis minibar - Prima ontbijt - De heerlijke versgebakken appeltaart die bij terugkomst op onze kamer stond. - De tips voor fietsroute's etc. Kortom een plek om zeker weer een keer terug te komen. Bedankt Jos en Els voor een heerlijk verblijf.

by Aart v.d. Berg on Logement 1818
Zeer gastvrije mensen
Bron: Google My Business, 30 juli 2021

Zeer gastvrije mensen. Zeker aan te raden

by Ronald, nl on Logement 1818
PRachtig, PRACHTig En PRACHTIG
Bron: Booking.com 25 juli 2021


😊Heerlijk ontbijt, mooie kamer, prachtige locatie. Eigenaren willen "alles" wel voor je doen.



😒Dat we weer naar huis "moesten?"

by Diana on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, juli 2021

Positieve ervaringen
Goed ontvangen met onze motoren en word nagedacht om deze veilig op slot te stellen . Genieten van de mooie Tuin. Heerlijk geslapen. Fantastisch ontbijt. Voldaan weer op de weg met onze Motoren .

Verbeterpunt(en)
Geen

by Jan Schakelaar on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast, juli 2021

Positieve ervaringen
Voortreffelijk b&b met bijzonder plezierige eigenaren.

Negatieve ervaringen

Geen

by Jeroen Bruinsma on Logement 1818
Prachtig pand op een prima locatie
Bron: Google My Business, 8 juli 2021

In een prachtig pand op een prima locatie in het pittoreske Bakel tref je deze B&B, waar je vriendelijk wordt ontvangen en in de watten gelegd tot je weer naar huis gaat (of moet). Fraaie tuin, waar je heerlijk kunt vertoeven na een bezoek aan de Peel bijvoorbeeld. Veel te zien en te doen in de omgeving, stijlvolle kamers en heerlijke bedden. De dag begint bij Logement 1818 met een uitgebreid en heerlijk ontbijt, voor wie wil overnachten in dit deel van Brabant is dit een geweldige plek!

by Pawel, Pl on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Booking.com, 5 juli 2021

Voortreffelijk.

by Shirley, NL on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Booking.com 5 juli 2021

Fantastisch !

by Astrid van Maarel on Logement 1818
Top B&B
Bron: Booking.com: 4 juli 2021

Top B&B

Positief:
De sfeervolle inrichting



Negatief:
Niets

by Kathinka,nl on Logement 1818
10 !
Bron: Booking.com: 29 juni 2021

10 !

by Cindy, nl on Logement 1818
Super plek om te verblijven!!!
Bron: Booking.com: 28 juni 2021

Super plek om te verblijven!!!

Positief:
Alles! Overal was aan gedacht, prachtige locatie, heerlijk ontbijt, luxe en comfort alom!

by Joke on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; juni 2021

Positieve ervaringen
We hebben 4 nachten in de B en B geslapen. Genoten van de gastvrijheid van Els en Jos. We mochten gebruik maken van hun BBQ. Wat een fijne plek om te overnachten. Heerlijke tuin.
Iedere dag werd de mini bar bijgevuld. Dus een echte aanrader.

Verbeterpunt(en)
Geen

by Max on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; juni 2021

Positieve ervaringen
Geweldige ambiance. Een gastvrijheid waar een ieder iets van kan opsteken. Voor de derde keer geweest en nog steeds verrast worden ? Dan moet je hier een keer overnachten.

Verbeterpunt(en)
Na lang nadenken : Parkeerplaats een beetje ruimer

by Willy van Kesteren on Logement 1818
Super uitje met 7 zussen
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Super uitje met 7 zussen bij BB 1818
Fantastische locatie!

Gelogeerd bij een heel gastvrij echtpaar.

Verbeterpunt(en)
Ik kan er geen een bedenken.

by Anne-Marie, NL on Logement 1818
Voortreffelijk, , Geweldige Kamers, Alles Super Schoon
Bron: Booking.com: 180 mei 2021


Positief:
Geweldige kamers. Alles super schoon. Tot onze grote verrassing een gevulde koelkast. Een zeer uitgebreid ontbijt. Kortom alles was perfect. En heel belangrijk: de gastheer en gastvrouw waren zeer lieve aardige en geïnteresseerde mensen. Een locatie die we van harte aanbevelen. Anne Marie



Negatief:
Niets

by Ad Vreeswijk on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Alleen en alles was perfekt

by David van Kiel on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Mooi pand en mooie, gezellige kamer. Prima bed en badkamer! Leuke tuin waar je kan relaxen.
Het ontbijt was prima!
We hadden een fietsarrangement en kregen een heerlijke lunch mee voor onderweg. Zeker een aanrader!!

Verbeterpunt(en)
Het enige wat aangepast kan worden, is een grotere tafel in de kamer.

by Mariska Baremans on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Het is een geweldig adres om te overnachten .vriendelijk ,netjes en heel mooi ingericht.we komen zeker weer terug.

Verbeterpunt(en)
Geen verbeter punten

by Tyla Elworthy, GB on Logement 1818
Wonderful !
Bron: Booking.com: 9-5-2021

Wonderful!

Positif:
A wonderful stay in a modern, beautifully decorated hotel with a free minibar and great amenities. This was a wonderful weekend away for us, thank you!



Negatif:
Nothing, it was perfect!

by Robert Hinz, Poland on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Top quality hotel

by Sjon Peeters on Logement 1818
Voortreffelijk !
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Positieve ervaringen
Ontzettend gastvrije gastheer en gastvrouw. Fantastische locatie waarin het je aan niets zal ontbreken. Heerlijk ontbijt met verse broodjes en luxe vleeswaren Voor het avondeten is restaurant de Gouden Leeuw een aanrader.

Verbeterpunt(en)
Niets aan te merken

by Martijn, nl on Logement 1818
Super
Bron: Booking.com: 1 mei 2021

Super

Heerlijke kamer met een onwijs lekker bed, goede douche en een fantastisch ontbijt. De vriendelijke gastvrouw en -heer maakte het helemaal compleet!

by R. van Nes on Logement 1818
Fantastisch
Bron: Bed&Breakfast.nl; mei 2021

Gastvrijheid met een grote G
Fijne kamer, grote badkamer en prima bed

by Jonas, DK on Logement 1818
Beste boeking waar ik ooit het genoegen van heb gehad.
Bron: Booking.com: 26 april 2021


Positief:
Els was een geweldige gastvrouw met een heerlijk huis. Onze kamer had alles wat we nodig hadden en was mooi en schoon. We hebben gratis capsule-koffie op de kamer (die elke dag werd bijgevuld!) En een minibar met bier, wijn, ijsthee en water, die ook gratis was. Het ontbijt was geweldig, met yoghurt en vers fruit, sinaasappelsap, koffie naar keuze, verschillende broodjes en brood, croissants, verschillende soorten vlees en kaas en verse eieren van hun eigen kippen. De woning is gelegen midden in Bakel en is op loopafstand van mooie bossen en een kleine oprit naar meerdere nationale parken. We kunnen deze woning ten zeerste aanbevelen en u krijgt veel waar voor uw geld.



Negatief:
Helemaal niets. Enige positieve ervaring hier.

by Roel van Iersel on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Wederom in de watten gelegd

Verbeterpunt(en)
Echt geen

by Maysa, nl on Logement 1818
Ons verblijf was super, niks op aan te merken. Verwachtingen zijn overtroffen.
Bron: Booking.com: 15 april 2021


Positief:
Samen met mijn vriend hebben we daar verjaardag onze gevierd. De locatie was top, vriendelijk personeel, super mooie kamers, voortreffelijk ontbijt en enorm hygiënisch (wat voor ons erg belangrijk is).
Negatief:


Eigenlijk hadden wij niks wat tegen viel. Wij hebben erg van ons verblijf genoten. Niks op aan te merken.

by Mark, nl on Logement 1818
Luxe !
Bron: Booking.com: 11 april 2021


Positief:
De luxe uitstraling in het appartement, een heerlijke geur in de badkamer. Maar bovenal het comfort van een tv kamer en slaapkamer. Heerlijke kleuren zijn er gebruikt waardoor je je gelijk op je gemak voelt en rustgevend werkt! Netflix, YouTube en een tv waarop je programma's terug kan kijken. Op zaterdag avond een vers gebakken brownie als extra van de gastvrouw en alles in de minibar is inclusief! Deze b & b is alles en een beetje meer!



Negatief:
Als ik dan iets moet bedenken zeg ik de glazen deur naar de overloop, daar zou ik zelf voor een dichte deur gekozen hebben. Wanneer je uit de slaapkamer naar de tv loopt, zou je in de praktijk iemand uit de andere kamer kunnen zien .... Wat niet gebeurd is trouwens!

by Maaike, Nederland on Logement 1818
Voortreffelijk
Bron: Bed&Breakfast.nl; april 2021

Positieve ervaringen
Wat een verwennerij bij Logement 1818. Prima bedden, uitgebreid ontbijt, een mooie kamer en gezellige onderonsjes met Els en Jos. Op 1ste paasdag heeft Els voor ons gekookt, heerlijk. Wij hadden fietsen(elektrisch) gehuurd, en een leuke tocht(via fiets knooppunten ANWB) gereden.
Deze B &B is een aanrader.

Verbeterpunt(en)
Geen

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Kamers

De Tuinkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over de prachtige tuin.

Deze kamer ligt aan de achterzijde van de voormalige pastorie met een uitzicht over de schitterende achtertuin.

De Voorkamer:

Eigen badkamer en uitzicht over hartje Bakel.

Aan de voorzijde van dit monumentale pand kijkt u uit over de mooie dorpskern van Bakel terwijl u geniet van alle rust.

Appartement:

Eigen badkamer en een aparte zitkamer.

Vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de prachtige achtertuin. Voor extra comfort is er een aparte zitkamer om te genieten van een kop koffie of een glaasje wijn.

Reviews

Wat een prachtige kamer, alles tot in de puntjes geregeld. Dit voelt écht als er even helemaal tussenuit. Rust, ruimte en aandacht. Els wil maar één ding: dat je het goed naar de zin het. Nou ik kan je vertellen, dat is gelukt.
We komen heel graag een keer terug!

Hanneke & Rolf’s-Hertogenbosch