Wijnproeverij ‘Winters Wild’

Wijnproeverij ‘Winters Wild’

Na het succes van de wijnproeverij ‘Summertasting’ organiseren Logement 1818 en Monsieur Merlot een proeverij met een winters tintje. Geniet in een intieme en gezellige setting in de sfeervolle eetkamer van het voormalige Pastorie van 5 wijnen met bijpassende hapjes. Het thema is dit keer ‘Winters Wild’. Laat u verrassen door geselecteerde wijnen van Monsieur Merlot, welke perfect passen bij de komende knusse en donkere maanden, en wildspijs van Logement 1818.

Op 17 en 18 januari verwelkomen wij u graag om 19.30 uur.

Inschrijven kan hier. Graag via het contactformulier inschrijven en vermelden dat het om de wijnproeverij gaat. Hier kunt u het aantal personen, voorkeur voor een datum en eventuele allergieën doorgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen.

€37,50- p.p. inclusief 5 wijnen, bijpassende hapjes en tafelwater. Beschikbaarheid is voor maximaal 20 personen per avond. De betaling kan worden voldaan op de avond zelf bij Logement 1818 met pin of contant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie