‘Winters Wild’ was een succes

Wijnproeverij ‘Winters Wild’

De tweede wijnproeverij is een feit! Samen met Monsieur Merlot hebben we weer een succesvol weekend achter de rug. Op 17 en 18 januari hebben de gasten genoten van 5 mooie wijnen met bijpassende hapjes. Het thema van de avond was wild. Uiteraard delen we de wijnen met jullie en de spijs die daarbij is geserveerd.

  1. Panamera, California Chardonnay geserveerd met een stokbroodje met ree-paté, pistache en dadels.
  2. San Marzano, Gran Trio Rosso geserveerd met een salade van hertenham, appel, vijgen, rode ui, walnoten en balsamico dressing.
  3. Cascina Ghercina, Piemonte DOC Barbera Appassimento geserveerd met een wild stoofpotje van ree, hert en zwijn.
  4. Vignobles Vellas, Pays d’Oc IGP Cabernet Sauvignon, Blend 99 geserveerd met lams-rack en risotto.
  5. Cascina Ghercina, Moscato d’Asti DOCG geserveerd met een taart van mango bavarois en banketbakkersroom.

De wijnen kun je via https://monsieurmerlot.nl/ bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om bij de volgende wijnproeverij aan te sluiten. Informatie delen wij dan via Facebook, de website en de nieuwsbrief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Logement 1818? Bijvoorbeeld een wijnproeverij, high tea, bruiloft, vrijgezellenfeest, etc. Neem dan contact met ons op en we spreken graag met je af om mee te denken. Afhankelijk van het aantal personen bieden wij verschillende arrangementen en evenementen. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie