Tweede editie ‘Huiskamerrestaurant’ Logement 1818

Huiskamerrestaurant Logement 1818

Het vorige ‘Huiskamerrestaurant’ was een groot succes. Twee dagen waren we volgeboekt en hebben we genoten van de aanwezigheid van alle gasten. Tijd voor een nieuwe editie!

Op 28 en 29 maart is Logement 1818 weer geopend als restaurant. Deze keer doen we het iets anders. Bij elke gang krijgt u een drankje. Dus liefhebbers voor bier en frisdrank zijn ook van harte welkom. Uiteraard zal de wijn ook gewoon vloeien en worden de glazen bij elke gang vol geschonken met een bijpassende wijn. 

Geniet in een intieme en gezellige setting in de sfeervolle eetkamer van het voormalige Pastorie van een 4-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen, biertje of frisdrank. Tijdens deze avond gaat Els met haar team, dat een passie deelt voor eten, zorgen dat er smakelijke gerechten worden geserveerd.

Op 28 maart verwelkomen wij u graag om 19.30 uur en starten we met een aperitief en amuse. Op 29 maart openen we de deuren wat vroeger en verwachten we u om 17.30 uur. Ook dan staan we klaar met een aperitief en amuse.

Inschrijven kan hier. Graag via het contactformulier inschrijven en vermelden dat het om het ‘Huiskamerrestaurant’ gaat. Hier kunt u het aantal personen, voorkeur voor een datum en eventuele allergieën doorgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen.

€50,- p.p. inclusief 4-gangen verrassingsmenu, aperitief, amuse, bijpassende wijnen, bier of fris, tafelwater en koffie of thee. Beschikbaarheid is voor maximaal 20 personen. De betaling kan worden voldaan op de avond zelf bij Logement 1818 met pin of contant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie